Programma thema-avond 30 november a.s.

Een gezellige en inspirerende avond met boeiende sprekers!

Hopelijk heeft u onze ‘save the date’ eerder al eens ontvangen of voorbij zien komen, maar bij dezen ook het complete programma van de thema-avond ter ere van van het 85-jarig jubileum van Gemeentebelang Deventer. We trakteren u op 30 november a.s. graag op een thema-avond vol inspiratie en gezelligheid!

Programma:

Datum: 30 november 2023
Locatie: Bras-Koer | Bathmenseweg 18 | 7434 PV Lettele (route)
19:30 uur: Algemene ledenvergadering (alleen voor leden)
20:15 uur: Inloop thema-avond met koffie & lekkers (openbaar toegankelijk)
20:30 uur: Welkomstwoord bestuur Gemeentebelang Deventer
20:45 uur: Presentatie Mariska Kuipers van Erve de Poll
21:15 uur: Pauze
21:30 uur: Presentatie Martin Kniest van Matz Social
22:00 uur: Afsluitende borrel
23:30 uur: Einde van een inspirerende avond
 
05 GB85 - padding-onder

Wilt u, in verband met o.a. de catering, a.u.b. laten weten of u erbij bent op 30 november?

RSVP
  Samen de schouders eronder!

  Het thema die avond is “samen de schouders eronder!” Uiteraard gaat er ook geproost worden op ons jubileum, maar met presentaties van twee bevlogen ondernemers uit de regio willen we meer betekenis aan de viering meegeven.

  Mariska Kuipers en Martin Kniest zijn beiden mooie voorbeelden van de kracht waarover wij gezamenlijk als samenleving beschikken. Initiatieven zoals die van hen vormen de voorzieningen die Gemeentebelang Deventer als partij graag dichtbij de mensen wil blijven brengen. We hopen van harte dat hun verhaal en drijfveer ook u zullen inspireren. 

  Samen proosten

  Tot slot willen we na de presentaties samen het glas heffen om ook even stil te staan bij het 85-jarig bestaan van onze partij. In verband met de catering en de maximumcapaciteit van Bras-Koer verzoeken we u vriendelijk doch dringend uzelf via het formulier hieronder even aan te melden. We hopen u op 30 november te mogen verwelkomen voor een gezellige en inspirerende avond. Tot dan! 

  Hartelijke groet,     

  Bestuur, fractie en wethouders Gemeentebelang Deventer

   
  Achtergrondinformatie sprekers:

  In het buitengebied van Lettele treft u ‘Erve de Poll’. Een zorgboerderij voor ouderen met een zorgvraag. Mariska Kuipers staat er aan het roer en ziet erop toe dat ouderen hier zo lang mogelijk een zinvol en afwisselend leven leiden. In een veilige en gezellige omgeving waar niet in beperkingen maar mogelijkheden gedacht wordt. Ze ziet ouderen graag genieten van het leven en wil tegelijkertijd het thuisfront en eventuele mantelzorgers ontlasten. Erve de Poll is betrokken bij allerlei projecten waardoor deelnemers niet alleen lekker bezig blijven, maar ook volop gewaardeerd worden.

  Ieder mens verdient een eerlijke kans op een welverdiend inkomen. Maar die eerlijke kans is voor statushouders en andere mensen met een begeleidingsbehoefte helaas alles behalve vanzelfsprekend. Daarom heeft Martin Kniest, als eigenaar van Matz Carwash, ook het bedrijf Matz Social opgericht. Een sociaal bedrijf dat de spin in ’t web vormt voor mensen met een begeleidingsbehoefte en werkgevers die hen een kans willen bieden. De bedrijven van Martin ontfermen zich dermate goed over de opleiding en begeleiding van kandidaten dat er voor werkgevers vrijwel alleen voordelen overblijven.