Van de voorzitter

Willem Janssen

Van de voorzitter

Willem JanssenTerugblik en vooruitkijken

Na een prachtige verkiezingsuitslag in 2014 – waarbij Gemeentebelang met zeven zetels de grootste fractie in de Deventer gemeenteraad werd – hebben we de flink aan de weg getimmerd. We hebben ons in het College van Burgemeester en Wethouders nadrukkelijk laten zien, successen gehaald waar het kon en compromissen gesloten waar het moest om meest haalbare te bereiken.

Inmiddels zijn de eerste stappen in de nieuwe verkiezingscampagne gezet. Gemeentebelang zet alles op alles om in maart 2018 het grandioze resultaat van twee jaar geleden te evenaren en zelfs te verbeteren. De afgelopen tijd heeft Gemeentebelang de politieke koers in Deventer al aardig kunnen bijsturen. Met een nog grotere fractie kunnen we het beleid nog meer veranderen en afmaken waar nu al met veel enthousiasme en succes aan is begonnen! Maar dat kunnen we niet alleen. De leden van Gemeentebelang zijn voor ons erg belangrijk. Om te brainstormen over het nieuwe verkiezingsprogramma, maar ook bij het runnen van de campagne. Alle hulp is welkom!

We zouden het erg leuk vinden om u in het najaar te laten zien wat er in het hart van de gemeente allemaal gebeurt. Onze wethouder Liesbeth Grijssen nodigt u uit voor een unieke kijk achter de schermen. Kom naar de rondleiding in het nieuwe stadskantoor en ga daarna (indien gewenst) met ons het gesprek aan over de politieke punten die in het nieuwe verkiezingsprogramma niet mogen ontbreken! Kort na de zomervakantie ontvangt u een persoonlijke uitnodiging van de wethouder.

Om u goed op de hoogte te kunnen houden van de rondleiding en andere belangrijke ontwikkelingen is het belangrijk dat we de juiste contactgegevens van u hebben. Daarom hebben we aan alle leden een brief gestuurd met de vraag om de juiste contactgegevens in te vullen en op te sturen. Ook hebben we enkele vragen gesteld over wat u belangrijk vindt en of u iets voelt voor een acieve(re) rol binnen onze partij.

We vinden uw mening en suggesties heel belangrijk en danken u alvast voor uw medewerking. 

Het bestuur van Gemeentebelang wenst u een fijne en mooie zomer!

Willem Janssen
Voorzitter
Tel: 06 48131512