Verkiezingsprogramma 2014-2018

Verkiezingsprogramma 2014-2018

Verkiezingsprogramma 2014-2018

Verantwoord, daadkrachtig en lokaal!

Met trots presenteert Gemeentebelang het verkiezingsprogramma 2014-2018. 

De gevolgen van de economische crisis dwingen de lokale politiek tot heldere keuzes, soberheid en daadkracht. In de afgelopen jaren heeft het college bestaande uit PvdA, VVD, D66 en Deventer Belang veel geïnvesteerd in stenen. Gemeentebelang staat voor mensen! Voor een samenleving waar het goed wonen en werken is. Vóór alle inwoners, en vooral ook mét alle inwoners.

Gemeentebelang heeft zich de afgelopen vier jaar weten te onderscheiden door een kritische, maar bovenal constructieve opstelling. De partij staat voor een sluitende begrotingzonder lastenverhoging voor de burgers. Van de inwoners van Deventer verwacht Gemeentebelang inzet en initiatief, maar als mensen het op eigen kracht niet redden, worden ze zeker niet aan hun lot overgelaten!

Het verkiezingsprogramma Verantwoord, daadkrachtig en lokaal valt op door zijn compactheid en de heldere taal. Gemeentebelang zegt waar ze voor staat en die boodschap is volstrekt duidelijk: Een beleid gebaseerd op verantwoordelijkheid. Naar de inwoners van nu, maar ook naar toekomstige generaties. Zodat Deventer de toekomst krachtig tegemoet kan treden! 

Zie hier het gehele verkiezingsprogramma (pdf)