Voorwoord van de voorzitter

Willem Janssen

Voorwoord van de voorzitter

Willem JanssenVoorwoord

Zelden zo’n onrustige zomer meegemaakt. Veel leed en verdriet met het neerstorten van de MH17, oorlog en onrust in Irak, in Syrië, de Gazastrook en in de Oekraïne. Het televisiescherm was er dagelijks mee gevuld. Maar gelukkig waren er ook mooie momenten zoals de zon die zorgde voor lange warme dagen, Nederlands succes op het WK voetbal en als wielerliefhebber heb ik natuurlijk genoten van de Tour de France. Een zomer van uitersten.

Geleidelijk begint het weer te kriebelen en zal het werk en het vergadercircuit weer losbarsten. 

We kunnen als partij terugkijken op een fantastisch eerste half jaar. Verkiezingswinst en de grootste partij na de verkiezingen op 19 maart. We hebben een mooie mix van ervaring en nieuw elan in de gemeenteraad van Deventer en voor het eerst een wethouder in het College van Burgemeester en Wethouders. Dit zijn resultaten waar we als partij trots op zijn. Juist nu willen we als partij een tandje bij zetten. Voor de gemeente Deventer liggen er uitdagende vraagstukken zoals het goed organiseren van de zorg, de bouw van het nieuwe stadhuis binnen het afgesproken budget en het op orde houden van het huishoudboekje. Dat alles op een manier die de burgers in Deventer uitdaagt om mee te denken. 

In juni is er een nieuw bestuur gekozen. Een nieuw bestuur bestaande uit 5 leden. We hebben binnen het bestuur naar elkaar toe uitgesproken dat we de komende periode hard willen werken aan een verdere professionalisering van de partij. Hierbij willen we alle leden binnen de partij uitnodigen mee te denken over boeiende en uiteenlopende onderwerpen. Ook zullen we extra energie steken in verjonging en verbreding van ons ledenbestand. 

Genoeg te doen, u hoort nog van ons.

De voorzitter,

Willem Janssen