16 dec in Bathmen

16 dec in Bathmen

Inloopspreekuur op 16 december in Bathmen

Gemeentebelang zoekt nog nadrukkelijker het contact met plaatsgenoten. Sinds anderhalf jaar trekken fractie en bestuur de gemeente Deventer al in om te horen wat er in de kernen en in de stad speelt.

Het eerstvolgende inloopspreekuur wordt op maandag 16 december van 19.30 uur tot 20.00 uur gehouden in Zorgcentrum ’t Dijkhuis, Gorsselseweg 2, Bathmen.

Tijdens de inloopavonden staat Gemeentebelang open voor opmerkingen en tips. Soms konden er concrete bijdrages aan het oplossen van problemen worden geleverd, vaak zijn bezoekers van de inloopspreekuren ook contact gebracht met mensen die op korte termijn iets voor hen zouden kunnen betekenen. Maar wat de raadsleden, fractieondersteuners en het bestuur in al die maanden vooral  hebben gedaan, is luisteren. Ze hebben hun ogen en oren opengezet voor de knelpunten en uitdagingen in het dagelijks leven van de inwoners van de gemeente Deventer. Deze ervaringen hebben we meegenomen bij het opstellen van ons  nieuwe verkiezingsprogramma. Op dit moment worden de laatste puntjes op de i gezet. Het ideale moment om voor een tweede keer een “rondje langs de velden te maken”.

Onder de naam Algemeen Plattelands Belang heeft onze partij zich jarenlang met succes ingezet voor veel lokale thema’s en daar ook alom waardering voor gekregen. Van mensen uit de kleine kernen, maar zeker ook uit de stad. Steeds meer heeft APB zich als lokale partij voor heel Deventer gemanifesteerd. Die ontwikkeling heeft deze raadsperiode zijn logisch vervolg gekregen in de naamswijziging: Algemeen Plattelands Belang werd Gemeentebelang! De raadsleden Alie Zandstra, Erik Stegink, Marcel Elferink en Liesbeth Grijsen en de fractieondersteuners Jaap van Duin en Harry ten Have hebben Gemeentebelang laten uitgroeien tot DÉ lokale partij van Deventer. Dit is ook duidelijk terug te zien in de nieuwe kieslijst, waarin ervaring en enthousiasme, stad en kleine kernen goed vertegenwoordigd zijn.

Wilt u deze inloopavond bezoeken? Een spontaan bezoek mag altijd! Wilt u meer weten, neem dan contact op met één van onze raadsleden of stuur een mailtje naar info@gemeentebelangdeventer.nl.