Afscheid Erik Stegink Gemeenteraad Deventer

Afscheid Erik Stegink Gemeenteraad Deventer

Na bijna 27 jaar Raadslid te zijn geweest voor de lokale politiek in voormalig Gemeente Bathmen en aansluitend de Gemeente Deventer, besloot Erik Stegink testoppen als gemeenteraadslid. Woensdagavond nam hij afscheid en werd hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Erik kreeg namens de Koning de onderscheiding uitgereikt door burgemeester Ron König. Het was tevens zijn afscheid als raadslid voor de fractie van Gemeentebelang en plaatsvervangend voorzitter van de raad in Deventer.

In zijn dankwoord benadrukte Erik onder andere:
“Met dubbele gevoelens van afscheid en nieuwe energie om nieuwe uitdagingen aan te gaan, heb ik voor altijd de Deventer politiek in mijn hart gesloten. Naast onze bedrijfsactiviteiten, zal ik mij richten op het verder ontwikkelen en vormgeven van een nieuwe landelijke politieke partij genaamd BoerBurgerBeweging (BBB), waarbij ik op de kandidatenlijst sta”.

Wij wensen als Gemeentebelang Erik veel succes in de komende periode op weg naar de tweede Kamerverkiezingen in maart 2021 en danken hem voor al zijn positieve inspanning en bijdragen in de afgelopen jaren.