Maandag 25 februari zaal Spikker in Lettele

Maandag 25 februari zaal Spikker in Lettele

Inloopavond in lettele

Gemeentebelang doet in het kader van de maandelijkse inloopavonden op maandag 25 februari zaal Spikker in Lettele aan. De tocht langs kernen en buurten in de gemeente Deventer is afgelopen september van start gegaan en heeft al veel goede gesprekken met inwoners opgeleverd. Een zorg, een probleem, een punt van aandacht of een steunbetuiging. Gemeentebelang hoort graag wat er in de gemeenschap leeft. Zo kunnen we ons politiek optreden nog beter afstemmen op de wensen en behoeftes van de inwoners van onze gemeente. Als lokale partij gaan we daarvoor. Dat hebben we de afgelopen drie jaar laten zien en dat willen we natuurlijk ook blijven doen in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar.

Indien u een onderwerp graag onder de aandacht wilt brengen, kan dat. Natuurlijk kunnen we problemen niet meteen wegnemen op oplossen, maar we kunnen ze misschien wel meenemen in ons toekomstig beleid. Daarom zouden we het bijzonder waarderen als wij u mogen aanhoren. Dat kan via de mail of telefonisch, maar ook de inloopavond zou daarvoor een heel geschikt moment zijn.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om op maandag 25 februari om half acht naarCafé Restaurant Spikker, Bathmenseweg 34 in Lettele te komen. Dat kan spontaan, maar ook na aanmelding bij één van de Gemeentebelang-raadsleden of via info@gemeentebelangdeventer.nl.

Overigens geldt deze uitnodiging niet alleen voor de inwoners van Lettele. Ook zaken uit andere kernen of wijken van de gemeente Deventer kunnen natuurlijk worden aangedragen.