Denk en praat met lokale politici

Inloopuurtje Gemeentebelang bij De Spil in Lettele

LETTELE – De gemeente werkt in dienst van haar inwoners. De lokale politici van Gemeentebelang doen dat het liefst zij aan zij. Daarom organiseert de grootste partij van onze gemeente regelmatig inloopuurtjes in de wijken en dorpen van gemeente Deventer. Iedere keer op een andere locatie. De eerstvolgende vindt op 6 maart a.s. plaats in Lettele. 

Mede door het enthousiasme van de bezoekers

De inloopuurtjes worden al jarenlang georganiseerd en mede door het enthousiasme van de bezoekers telkens voortgezet. “Onze inloopuurtjes zijn de afgelopen jaren ontzettend waardevol gebleken. Het is voor inwoners van gemeente Deventer een laagdrempelige manier om ons als volksvertegenwoordigers te voorzien van input voor agendapunten” vertelt raadslid Eline te Boekhorst.  

Van harte welkom met ideeën, suggesties en vragen

Onder het genot van een kop koffie of thee horen de raadsleden graag wat er leeft en speelt in de omgeving. Iedereen is van harte welkom met ideeën, suggesties en vragen. Op maandagavond 6 maart 2023 van 19.00 uur tot 20.00 uur is iedereen van harte welkom bij ‘Kulturhus De Spil’ te Lettele om met een afvaardiging van Gemeentebelang in gesprek te gaan. Desgewenst kan er ook een vervolgafspraak worden ingepland. 

Altijd in beweging

“Samen dingen voor de dorpen organiseren en realiseren. Daarom draai ik nu inmiddels al een jaar mee bij Gemeentebelang. Het belang van het behoud van de dorpskernen vind ik erg belangrijk. Voor nu maar ook voor de komende generaties. Het leefbaar houden, signaleren en daar samen actie op ondernemen houdt het Dorp actueel!” aldus raadsopvolger Jolanda Hoornenborg-Eggen.

Wil jij meedenken & -praten? Je wordt a.s. maandag gastvrij ontvangen in de Spil te Lettele. Tot dan!