Dorien & Erik op Radio Deventer

Een jaar na de geweldige verkiezingsuitslag bij ‘Kanaal Sociaal’

Onderweg naar belangrijke doelen is het goed om regelmatig te reflecteren en evalueren. Intern en in de raadszaal doen we dat dan ook met regelmaat, maar het komt niet zo vaak voor dat we dat tijdens een interview op de lokale radio doen. Dat maakte de uitnodiging van Radio Deventer extra leuk. Bij deze lokale radiozender waren ze, een jaar na de voor ons succesvolle gemeentelijke verkiezingen, benieuwd hoe het ons als Gemeentebelang Deventer tot zover is vergaan. 

Tijdens deze verkiezingen werd Gemeentebelang Deventer de grootste partij van onze gemeente. We hebben negen raadszetels en twee wethouders in het college van B&W. Tevens zijn er twee raadsopvolgers beëdigd. We werken in een mooi groot team waarin we prettig met elkaar samenwerken. Er is voor ieder raadslid en iedere raadsopvolger veel ruimte voor eigen inbreng die een ieder van ons onder andere opdoet in de eigen woonomgeving. En dankzij onze goede spreiding over gemeente Deventer krijgen we daardoor input uit allerlei dorpen en wijken. Zo blijven we dicht bij de mensen staan.

Interview terugluisteren

Het volledige interview is hier terug te luisteren. Dorien te Riele en Erik Smeenk zaten voor dit radio-interview namens Gemeentebelang in de studio. “Het was een prettig & relaxt interview en we zijn weer een ervaring rijker” vertelt Dorien.