Een warme ontvangst op Aruba!

Op uitnodiging van Lisette Bosch, algemeen directeur van Circulus, bezochten wij vorige week de raadsledenbijeenkomst op de locatie in Apeldoorn, Aruba 16. We werden hartelijk ontvangen en medewerkers van Cambio serveerden een heerlijke maaltijd. De loods was voor dit doel feestelijk ingericht met meubilair en servies uit de eigen kringloopwinkel.
Circulus verzorgt voor negen gemeenten het beheer van afval- en grondstoffen en het beheer van de openbare ruimte. Het bedrijf werkt met en voor de gemeenten en haar inwoners: de gemeenten zijn opdrachtgever èn aandeelhouder.
Op de agenda stond: Grondstoffen, Buitenruimte en Sociaal Domein. Er werd gesproken over de impact die de invoering van Diftar heeft op inwoners, gemeenten en op Circulus zelf. Om de kosten voor afval te drukken, is het belangrijk dat er zo weinig mogelijk restafval overblijft. In het Sociaal Domein streeft men naar een inclusieve maatschappij, waarin ruimte is voor alle soorten inzet en waarin ieder naar eigen kunnen bijdraagt.
Daarnaast werd de kennis van de gemeenteraadsleden over Circulus getest met een quiz. Ons fractielid Christian Muilerman werd op een van de twee onderdelen overtuigend winnaar en sleepte een mooie prijs in de wacht!

We kijken terug op een zeer geslaagde bijeenkomst van een bedrijf dat veel verschillende disciplines samenbrengt.