Inloopuurtje-Gemeentebelang-op-Landgoed-Frieswijk

Inloopuurtje 5 februari op Landgoed Frieswijk

Denk mee met lokale politici

Oproep om mee te denken en politici van input te voorzien
SCHALKHAAR – Om te weten wat er in de lokale gemeente speelt, gaat Gemeentebelang regelmatig in gesprek met de inwoners van gemeente Deventer. De grootste partij van Deventer doet dat minstens ieder kwartaal, aan de hand van zogeheten ‘inloopuurtjes’. Op 5 februari aanstaande zijn enkele lokale politici te vinden in de ‘Bestuurskamer op Landgoed Frieswijk’ in Schalkhaar. Door elke keer weer een andere wijk, dorp of buurtschap te bezoeken, wil de partij in gesprek blijven met de gehele gemeente; de stad én het buitengebied.
Dicht bij de mensen

De inloopuurtjes zijn er voor mensen die een verschil willen maken en actief mee willen denken met de lokale politiek. “Als Gemeentebelang willen we werken aan een fijne gemeente waar het goed leven, wonen en werken is”, aldus raadslid Louise Trompert. “Daarnaast is het erg belangrijk dat er voldoende betaalbare woningen voor jongeren en senioren worden gebouwd” vult collega-raadslid  Dorien te Riele aan. Zij en andere fractieleden van Gemeentebelang zullen op maandag 5 februari aanstaande alle bezoekers te woord staan. Het traditiegetrouwe inloopuurtje van Gemeentebelang is een mooie voorloper op het Burgerberaad dat binnenkort deel uit gaat maken van de besluitvorming op sommige onderwerpen.

Locatie en tijden

Na eerdere drukbezochte inloopuurtjes in Deventer, Loo, Schalkhaar, Keizerslanden, Colmschate, Diepenveen en Bathmen, vindt de eerstvolgende editie dus plaats in Schalkhaar, in de Bestuurskamer op Landgoed Frieswijk. Op 5 februari aanstaande zit een aantal fractieleden van Gemeentebelang Deventer tussen 19:00 en 20:00 uur met koffie en thee met wat lekkers klaar aan de Raalterweg 14, 7433RA in Schalkhaar (route). Daar gaat Gemeentebelang graag constructieve gesprekken aan met inwoners van gemeente Deventer, waarna desgewenst ook nog een persoonlijke vervolgafspraak kan worden ingepland.