Alexander Gregory

Woont in Diepenveen
Geboren in 1958

Even voorstellen...

Ik ben een nuchtere plattelander met liefde voor Salland en al haar inwoners zonder onderscheid van herkomst, ras, geloof of mening. Diepenveen is zowel mijn woon- als geboorteplaats, maar ik heb in een aantal andere dorpen en steden gewoond, voordat ik ruim 30 jaar geleden weer in Diepenveen ben komen wonen. Ondanks mijn Engelse naam is mijn familie al ruim 300 jaar in Nederland.

Met veel belangstelling volg ik de planologische en economische ontwikkeling van de hele gemeente Deventer en omliggende gemeentes. Op mijn werk ben ik verantwoordelijk voor een deel van de interne logistiek bij Nederlands grootste vrachtwagenfabrikant in Zwolle.

In mijn vrije tijd sleutel ik graag aan auto’s, trekkers, motorfietsen, oude landbouwmachines en andere techniek. Ook heb ik wat bestuurlijke functies en doe ik soms vrijwilligerswerk. De lokale en regionale historie en oude gebruiken hebben mijn interesse. Mijn andere liefde ligt in de paardensport, actief en passief. Ik geniet van een buitenrit in onze mooie omgeving, samen met onze dochter. Verder help ik onze zoon af en toe in zijn bosbouwbedrijf en zagerij.

Vanuit Gemeentebelang wil ik er mede voor zorgen dat er een verstandig financieel en planologisch beleid wordt gevoerd waar de hele gemeenschap profijt van heeft. Ik heb mij aangesloten bij Gemeentebelang omdat de nuchterheid mij aanstaat en er geen door de landelijke politiek opgelegd partijprogramma is. Daardoor kan Gemeentebelang een voor de gemeente Deventer passend beleid voeren.

Mijn favoriete plek is thuis of anders bij vrienden of buren aan de keukentafel aan de koffie.

Leven en laten leven”. Respecteer andermans meningen en gewoonten. Ik probeer alleen invloed uit te oefenen op dingen die ik zou kunnen beïnvloeden. De rest is verloren moeite. Verander wat je niet accepteren kunt en accepteer wat je niet kunt veranderen.

De laatste berichten van Alexander

Er zijn geen berichten gevonden voor de opgegeven query parameters.