Hennie Eltink

Raadslid
Woont in Deventer binnenstad
Geboren in 1964

Even voorstellen...

Ik ben geboren en getogen op de Brink in Deventer en heb, met uitzondering van mijn studietijd, altijd in de Deventer binnenstad gewoond. In mijn jeugd een binnenstad met veel verpaupering waar ik met de vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt veel kattenkwaad heb uitgehaald; tot de prachtige binnenstad die het nu is, met gelukkig nog altijd de gezellige onderlinge band en samenhorigheid.

Op dit moment werk ik als Product Manager bij een bedrijf dat appendages produceert voor de segmenten water, gas, afvalwater, brandbestrijding en industrie. Ik houd me vooral bezig met het ontwikkelen en implementeren van strategieën, van productontwikkeling tot marktintroductie. Het is een veelzijdige baan waarbij ik als de spin in het web met veel verschillende afdelingen en leveranciers samenwerk. Samen het verschil maken, daar gaat het om. Ik ben een gezelligheidsmens dat graag met vrienden en familie eet, discussieert en dingen onderneemt.

Voordat ik actief werd in de Deventer politiek ben ik jarenlang een enthousiaste vrijwilliger geweest in diverse commissies en teams, met name in de binnenstad. In de loop der tijd werd mijn interesse voor de Deventer politiek steeds groter. De besluiten die daar genomen worden en de uitvoering daarvan zijn vaak direct voelbaar en zichtbaar voor de mensen die je kent. Daar kun je als raad het verschil maken voor Deventer.

Gemeentebelang is een lokale partij die niet belemmerd wordt door landelijke standpunten. Onze speerpunten zijn direct verbonden met wat er speelt in Deventer. We pakken onze speerpunten constructief op, waarbij we in gesprek gaan met de direct betrokkenen. In de komende vier jaar zou ik graag de onderwerpen, waar ik nu namens en met de fractie nog volop mee bezig ben, tot een goed einde brengen. Vervolgens wil ik nieuwe onderwerpen oppakken, voor een Deventer samenleving waarin iedereen zich thuis voelt.

In de trein op de spoorbrug als je vanuit Apeldoorn komt en de Deventer skyline ziet. Dat voelt altijd als thuiskomen.

Als ik nu weer 20 zou zijn, zou ik minstens een jaar de tijd nemen om met rugzak en al de wereld te verkennen en zo een schat aan levenservaringen op te doen. Niet druk met een studie of opleiding en daarna aan het werk om er vervolgens altijd van te blijven dromen dit te doen. Toen ik in de mallemolen van werk, carrière, hypotheek en dergelijke terecht ben gekomen, is het er niet meer van gekomen en daar heb ik toch nog wel eens spijt van.

De laatste berichten van Hennie