Huub Obdeijn

Raadslid
Woont in Schalkhaar
Geboren in 1965

Even voorstellen...

Hier is Huub, geboren en getogen in Schalkhaar. Mijn eerste wapenfeit was op ons 16e de oprichting van de Jongerenorganisatie Schalkhaar waarvanuit wij heel veel activiteiten voor het dorp hebben georganiseerd. Ook paasvuren en pop-manifestaties volgden. Op mijn 22e ben ik een sigarenwinkel begonnen in de Deventer binnenstad en dat is inmiddels de Primera-Postkantoorwinkel aan de Zandpoort 7. Intussen heb ik daar al 35 jaar lief en leed in de binnenstad mogen beleven.

Met zeer veel plezier woon ik met mijn vrouw en vier kinderen in ons mooie dorp, waar ze ook allemaal betrokken zijn bij het verenigingsleven. Sinds acht jaar maak ik deel uit van het sporthalbestuur en ben ik voorzitter van de stichting sportvoorziening Schalkhaar. Ook heb ik zitting in de projectgroep voor verplaatsing van de sporthal. In mijn vrije tijd zit ik graag op de racefiets of mountainbike. Tevens mag ik graag verre bestemmingen opzoeken voor trektochten en hoge bergen.

Als zeer actieve dorpsbewoner gaat mij het reilen en zeilen van onze gemeente erg aan het hart, met in het bijzonder Schalkhaar. Leefbaarheid en voorzieningen zijn daarbij erg belangrijk en ik hoop deze in het dorp met meerdere sterke schouders in stand te houden of het liefst te verbeteren. Dit lijkt mij het best haalbaar met medewerking van een sterke lokale partij die goed vertegenwoordigd is in alle dorpen. Maar ook de stad ligt mij nauw aan het hart. Zaken als woningbouw en de voorzieningen in het dorp, maar bijvoorbeeld ook het fietsbeleid in de binnenstad trekken wel mijn aandacht. Ter verbetering van dit soort zaken is het belangrijk ons samen sterk te maken.

Oostenrijk en Tanzania

Aan een lekke band

Ben lichtelijk ondeugend.

Chocolade 🙂

Sporten (het liefst met stevige uitdagingen) en trektochten in ruige natuur maken.

Met de burgemeester van Deventer, maar dan bijvoorbeeld 200 jaar terug. Het lijkt mij fantastisch om een moment in die tijd, die zoveel eenvoudiger was, door deze toen al mooie stad te struinen.

Van mooie natuur om doorheen te fietsen of tochten te lopen met mijn vrouw. Maar ook zeer zeker van lekker met vrienden op het terras zitten. Tevens maakt buiten klussen in mijn vrije tijd mij erg vrolijk.

…trok ik op mijn fiets de wereld rond… en trok ik misschien nog volle zalen hahaha.

…maak ik nog steeds nieuwe doelen en hoop ik meer vrije tijd te hebben voor mijn kleinkinderen.

Volle bak genieten en nog wat prachtige reizen meemaken.

Omdat het een sterke en krachtige lokale club is waar hopelijk nog veel mooie doelen mee te realiseren zijn!

De laatste berichten van Huub