Liesbeth Grijsen

Onze

Wethouder

Woont in het buitengebied van Lettele
Geboren in 1967

Even voorstellen...

Ik ben geboren en getogen in onze mooie gemeente. Ik heb 3 kinderen, waarvan er 1 op kamers woont. We wonen in het buitengebied op 10 kilometer fietsen van de binnenstad. Dit doe ik elke dag met veel plezier. Mijn levensmotto is ‘Pluk de dag!’.  Ik ben graag buiten, hou van de natuur en geniet van  lange wandelingen met onze honden.

Sinds 2014 werk ik namens Gemeentebelang als wethouder in Deventer. Dit is de leukste baan die ik ooit heb gehad. Het gaat om de samenwerking met mensen en het aansluiten op goede initiatieven uit de samenleving. Samen met inwoners zijn er mooie initiatieven gerealiseerd, zoals de geluidswal A1 en het Noaberlokaal in Loo.  

Gemeentebelang staat voor mij voor een goede leefomgeving in de stad, de dorpen en het buitengebied; met oog en oor voor de belangen van onze inwoners. We staan tussen de inwoners, kiezen voor een reëel en haalbaar beleid met een sociaal hart en oog voor de samenleving. Het is mijn ambitie om te werken aan het versterken van voorzieningen in de wijken en de dorpen. Zodat mensen, jong en oud, elkaar kunnen ontmoeten, allerlei activiteiten kunnen organiseren en meer worden betrokken bij de eigen leefomgeving.

We moeten nog meer woningen bouwen voor alle generaties, zodat onze kinderen straks ook een huis hebben. Zowel in de stad als bij de dorpen. De verdere ontwikkeling van stadscampus De Kien zorgt ervoor dat Deventer aantrekkelijk blijft voor jongeren. Zo blijven we ook aantrekkelijk voor bedrijven om zich aan Deventer te binden en dat is goed voor onze economie.

Zelf geniet ik met volle teugen, al wandelend en fietsend, van ons mooie buitengebied. De enorme druk op ons platteland vraagt onze aandacht meer dan ooit. Met Gemeentebelang zet ik me graag in voor Deventer, de stad, de dorpen en het buitengebied.  

De laatste berichten van Liesbeth

Na een intensieve periode, al gestart voor de verkiezingen in maart is een coalitieakkoord gesloten met Gemeentebelang, PvdA, GroenLInks, D66 en CDA. De partijen hebben elkaar gevo