Louise Trompert

Raadslid
Woont in het buurtschap Averlo
Geboren in 1959

Even voorstellen...

Mijn wieg stond op de boerderij aan de Hunneweg in Averlo. Ik ben de jongste van twee dochters en heb een fijne en onbezorgde jeugd gehad. Op die plek woon ik nog steeds en heb ik samen met mijn man en twee zoons een melkveebedrijf. Na mijn opleiding in Arnhem en mijn werk in Zwolle ging ik in Deventer aan de slag als secretaresse. Daarna werkte ik 25 jaar als docent secretariële opleidingen in de regio Overijssel en Gelderland. Tegelijkertijd kreeg ik de kans om allerlei bestuurswerk te gaan doen. Dat verbreedt je horizon en ik vind het prettig om in teamverband te werken. Op dit moment ben ik algemeen bestuurslid van Waterschap Drents Overijsselse Delta en sinds januari 2021 raadslid voor Gemeentebelang.

In 2013 werd ik gevraagd voor een functie als bestuurslid voor deze partij. Er volgde een leerzame periode van zeven jaar in een bestuur, waarin steeds in een goede sfeer samengewerkt werd. In het afgelopen jaar heb ik kennis kunnen maken met het werk als raadslid. Als Gemeentebelang willen we werken aan een fijne gemeente waar het goed leven, wonen en werken is. We blijven tussen de mensen staan en vinden dat de gemeente er voor de inwoners is en niet andersom. De verbinding tussen stad en platteland vind ik heel belangrijk. Beide hebben elkaar nodig en ze kunnen elkaar prachtig aanvullen. Graag wil ik me daar in de komende raadsperiode voor inzetten.

Toen onze drie kinderen (we hebben ook een dochter) meegingen op vakantie was Frankrijk favoriet. De laatste jaren zijn we ons eigen land ook steeds meer gaan waarderen.

Van wandelen op Landgoed De Kranenkamp door de Engelse tuin en langs Nieuw Sion. Ik ben blij dat deze prachtige natuur zo goed onderhouden wordt en voor iedereen toegankelijk is. Het is een schitterende omgeving om te ontspannen en voor mij is het bovendien op een steenworp afstand.                                    

Er komen altijd weer nieuwe kansen op je pad!

De laatste berichten van Louise