Rafaat Alebate

Woont in Bathmen
Geboren in 1974

Even voorstellen...

Mijn naam is Rafaat Alebate. Ik ben 47 jaar, getrouwd en eigenaar van Ralebate Consultancy & ICT-deskundige. We hebben drie kinderen en zijn sinds 2000 inwoners van Bathmen.

Nadat ik uit Irak ben gevlucht voor het toenmalige regime, ben ik in Bathmen gastvrij onthaald. Dat heeft veel voor mij betekend en het betekent nog steeds veel voor mij. Wij voelen ons goed opgenomen in de Bathmense gemeenschap en ervaren hoe fijn het is om goede buren en vrienden te hebben die ons met raad en daad bijstaan. 

Mijn professionele en maatschappelijke ervaringen hebben mij veel geleerd en ook het nodige gebracht. Die ervaringen wil ik nu delen en ten goede laten komen aan de gemeenschap in de vorm van een lidmaatschap bij de steunfractie. Ik voel me het meest op mijn plaats bij een lokale partij, waarbij de politieke uitgangspunten van landelijke partijen niet voorop staan.

Ik voel me maatschappelijk betrokken. Ik wil opkomen voor de belangen van alle inwoners. Het kan daarbij specifiek gaan om zaken als ICT, welzijn, wonen, veiligheid of armoede. Vanuit mijn betrokkenheid met de gemeenschap wil ik een bijdrage leveren door onder andere over al die zaken mee te denken en praten.

USA (zo ontzettend veelzijdig) en Thailand (zo ontzettend mooi en wat een lieve mensen).

Papegaai vloog over de IJssel  

Samen sta je sterk!

Wandelen langs de IJssel

Omdat Gemeentebelang in mijn ogen staat voor verbinding tussen de eigen kernen en gemeenten om ons heen. Zorg voor mens en milieu.

De laatste berichten van Rafaat

Er zijn geen berichten gevonden voor de opgegeven query parameters.