Inloopuurtje Gemeentebelang in Diepenven

Gemeentebelang komt naar je toe!

We komen dit keer naar Diepenveen 

DIEPENVEEN – Om daadkrachtig en representatief politiek te bedrijven, vinden de lokale politici van gemeente Deventer het belangrijk om continu het gesprek met inwoners aan te gaan. De grootste partij van onze gemeente doet dat aan de hand van zogeheten ‘inloopuurtjes’. Op 2 oktober aanstaande staat de volgende op het programma. Dit keer bij “De Vrienden van…” in Diepenveen.  Door elke keer weer een andere wijk, dorp of buurtschap te kiezen, wil Gemeentebelang actief blijven in de hele gemeente; in de stad en in het buitengebied.

Belang burgerparticipatie

De inloopuurtjes zijn er voor mensen die een verschil willen maken en actief mee willen denken met de lokale politiek. “We willen middenin de samenleving actuele problematiek inventariseren om oplossingsgericht te werk te kunnen gaan” aldus raadslid Bert Roetert. “En activiteiten in welke vorm ook,  zorgen tevens voor betrokkenheid en samenhang in de dorpen en wijken. Dit is essentieel voor de leefbaarheid.” vult fractievoorzitter Erik Smeenk aan. Zo zal binnenkort bijvoorbeeld ook de intrede van het Burgerberaad deel uit gaan maken van de besluitvorming op sommige onderwerpen.   

Locatie en tijd

Na eerdere drukbezochte inloopuurtjes in Deventer, Loo (Bathmen), Schalkhaar, Keizerslanden en Colmschate Zuid, vindt de eerstvolgende editie plaats bij café ‘De Vrienden Van‘ in Diepenveen. Op maandag 2 oktober  aanstaande zit een aantal fractieleden van Gemeentebelang Deventer tussen 19:00 en 20:00 uur met koffie en thee voor je klaar aan de Oranjelaan 37 in Diepenveen (route). Desgewenst kan er ook een persoonlijke vervolgafspraak worden ingepland. Kijk voor meer informatie op de website.