Inloopuurtje Bathmen | Gemeentebelang Deventer

Volgende inloopuurtje op 4 december in Bathmen

Lokale politici in gesprek met inwoners gemeente Deventer

BATHMEN – Om te weten wat er in de lokale gemeente speelt, gaat Gemeentebelang regelmatig in gesprek met de inwoners van gemeente Deventer. De grootste partij van Deventer doet dat minstens ieder kwartaal, aan de hand van zogeheten ‘inloopuurtjes’. Op 4 december aanstaande zijn enkele lokale politici te vinden bij ‘Cultuurhuus Braakhekke’ in Bathmen. Door elke keer weer een andere wijk, dorp of buurtschap te bezoeken, wil de partij in gesprek blijven met de gehele gemeente; de stad én het buitengebied.

Dicht bij de mensen

De inloopuurtjes zijn er voor mensen die een verschil willen maken en actief mee willen denken met de lokale politiek. “Het zijn de inwoners van de gemeente Deventer waar we ‘t allemaal voor doen, dus we zullen continu met hen in gesprek moeten blijven gaan” aldus raadslid Ton Koot. “Precies, geen woorden, maar daden. En áltijd dicht bij de mensen” vult collega-raadslid Christian Muilerman aan. De twee heren zullen op maandag 4 december aanstaande alle bezoekers te woord staan. Het traditiegetrouwe inloopuurtje van Gemeentebelang is een mooie voorloper op het Burgerberaad dat binnenkort deel uit gaat maken van de besluitvorming op sommige onderwerpen.

Locatie en tijden

Na eerdere drukbezochte inloopuurtjes in Deventer, Loo (Bathmen), Schalkhaar, Keizerslanden, Colmschate en Diepenveen, vindt de eerstvolgende editie dus plaats in Bathmen, bij Cultuurhuus Braakhekke. Op 4 december aanstaande zit een aantal fractieleden van Gemeentebelang Deventer tussen 19:00 en 20:00 uur met koffie en thee klaar aan de Dorpsstraat 6A in Bathmen (route). Daar gaan Ton en Christiaan graag constructieve gesprekken aan met inwoners van gemeente Deventer, waarna desgewenst ook nog een persoonlijke vervolgafspraak kan worden ingepland.