Inloopuurtje Gemeentebelang Deventer bij De Ulebelt

Oproep lokale politici aan inwoners gemeente

Dit keer komt het inloopuurtje naar Colmschate Zuid

COLMSCHATE – Om daadkrachtig en representatief politiek te bedrijven, vinden de lokale politici van gemeente Deventer het belangrijk om continu het gesprek met inwoners aan te gaan. De grootste partij van onze gemeente doet dat aan de hand van zogeheten ‘inloopuurtjes’. Op 8 mei aanstaande staat de volgende op het programma. Dit keer bij De Ulebelt in Colmschate. Door elke keer weer een andere wijk, dorp of buurtschap te kiezen, wil Gemeentebelang actief blijven in de hele gemeente; in de stad en in het buitengebied.

Belang burgerparticipatie

De inloopuurtjes zijn er voor mensen die een verschil willen maken en actief mee willen denken met de lokale politiek. “We willen middenin de samenleving actuele problematiek inventariseren om oplossingsgericht te werk te kunnen gaan” aldus raadslid Bert Roetert. “Lokale politici moeten makkelijk benaderbaar zijn en blijven, want participatie is essentieel” vult collega raadslid Louise Trompert aan. Zo zal binnenkort bijvoorbeeld ook de intrede van het Burgerberaad deel uit gaan maken van de besluitvorming op sommige onderwerpen.   

Locatie en tijd

Na eerdere drukbezochte inloopuurtjes in Deventer, Loo (Bathmen), Schalkhaar en Keizerslanden, vindt de eerstvolgende editie plaats bij De Ulebelt in Colmschate. Op maandag 8 mei aanstaande zit een aantal fractieleden van Gemeentebelang Deventer tussen 19:00 en 20:00 uur met koffie en thee voor je klaar aan de Maatmansweg 3 in Deventer.
Via navigatiesystemen is de locatie overigens vaak beter vindbaar op ‘Duikerstraat 15‘.

Desgewenst kan er ook een persoonlijke vervolgafspraak worden ingepland. Kijk voor meer informatie op de website.