Liesbeth Grijsen | Van wethouder gemeente Deventer naar kandidaat-gedeputeerde

Nieuw hoofdstuk wethouder Grijsen

Van Gemeentebelang Deventer naar kandidaat-gedeputeerde

Zonder fundering kan er niets gebouwd worden. In de lokale politiek legde Liesbeth gelukkig al een solide basis voor haar volgende stap. Vanuit en samen met Gemeentebelang Deventer betekent wethouder Grijsen al jarenlang veel voor onze gemeente. Nu is ze klaar voor het volgende hoofdstuk in haar politieke carrière. Zo werd Liesbeth Grijsen vandaag namens de Boer Burger Beweging aangekondigd als kandidaat-gedeputeerde voor de Provincie Overijssel.

Liesbeth werd in 2005 namens Gemeentebelang lid van onze gemeenteraad en is sinds 2014 wethouder van gemeente Deventer. Ze zette zich met hart en ziel in voor gezonde financiën en de best mogelijke leefomgeving binnen de gemeente waarin ze ook zelf woonachtig is. Dit is naar eigen zeggen de leukste baan die ze ooit heeft gehad. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Liesbeth wil zich nu ook op grotere schaal inzetten voor zowel de steden en dorpen als buitengebieden van onze provincie. Dit doet ze voor de gemeente Deventer al jarenlang met verve en dat is ook aan de BBB niet onopgemerkt voorbij gegaan. 

We zullen Liesbeth en haar gedrevenheid absoluut gaan missen en wensen haar uiteraard alle goeds bij de BBB. Ze gaat ook daar ongetwijfeld een verschil maken” vertelt Alie Zandstra, voorzitter van Gemeentebelang Deventer, waar wethouder Grijsen afscheid zal gaan nemen. Gemeentebelang Deventer is met negen zetels de grootste politieke partij van onze gemeente. “Haar vertrek is weliswaar een aderlating voor onze partij, maar gelukkig vinden er al goede gesprekken plaats met zeer geschikte opvolgers” aldus Zandstra.

Liesbeth Grijsen