Inloopuurtje Gemeentebelang bij ABS in Bathmen

Politiek inloopuurtje bij ABS Bathmen

Treed in gesprek met lokale politici voor en over jouw leefomgeving

Dwars door de gemeente Deventer en steeds weer wisselend van locatie zitten raadsleden van Gemeentebelang iedere maand klaar voor het zogeheten ‘inloopuurtje’. Alle inwoners van de gemeente zijn daar welkom om de politici van input te voorzien. Met deze persoonlijke gesprekken wil de grootste partij van de gemeente de politiek benaderbaar maken en houden. Op 6 mei aanstaande vindt dat inloopuurtje plaats bij ABS Bathmen. 

Gespreksonderwerpen

Naast actuele onderwerpen als (wind)energie en de ontwikkelingen binnen de cultuursector, horen de politici ook graag welke andere lokale uitdagingen en vraagstukken er verder nog op de overheidsagenda zouden moeten staan. En door elke keer weer een andere wijk, ander dorp of buurtschap te bezoeken, is die input vanuit de inwoners zeer divers. Onder het genot van een kop koffie of thee horen de lokale politici graag wat er leeft en speelt in de gemeente. Zo zorgen ze voor verbinding tussen inwoners en lokale overheden. 

Maak het verschil

Het inloopuurtje is er voor mensen die een verschil willen maken door actief mee te denken met de lokale politiek. En die kans is er dus weer op maandag 6 mei 2024. Dan zitten diverse fractieleden van Gemeentebelang Deventer, van 19:00 tot 20:00 uur, klaar in het ‘ABS-huus”, de kantine van de voetbalclub,  om met inwoners in gesprek te gaan, “Samenwerken is van groot belang of het nu in raad, het college of in onze partij is.” vertelt Ton Koot, als raadslid én als inwoner van Bathmen. “Ik zie het als een uitdaging ervoor te zorgen dat iedereen in onze gemeente een goed sociaal leven heeft”, vult raadslid Christian Muilerman uit Oxe aan.

Vervolgafspraak

Naast het gesprek tijdens de inloop plannen de lokale politici desgewenst ook graag nog een persoonlijke vervolgafspraak in met een ieder die daar behoefte aan heeft. “Iedereen is op 6 mei om 19:00 uur van harte welkom om ons in het ‘ABS-huus’ in Bathmen van agendapunten uit de samenleving te komen voorzien”, aldus raadslid Ton Koot.

 

Kortom, we zien jullie graag op 6 mei bij ABS in Bathmen!