Politiek inloopuurtje bij MIMIK

Politiek inloopuurtje bij MIMIK

Denk mee met lokale politici en voorzien hen van input

Het is essentieel dat lokale politici benaderbaar zijn en in gesprek blijven gaan met de inwoners van een gemeente. Dit doet de grootste lokale partij van onze gemeente door elke keer opnieuw een andere wijk, dorp of buurtschap in de gemeente te bezoeken en hier zogeheten ‘inloopuurtjes’ te organiseren. Onder het genot van een kop koffie of thee horen de lokale politici graag wat er leeft en speelt in de gemeente.

Samen in gesprek

Op maandag 4 maart 2024 zitten diverse fractieleden van Gemeentebelang Deventer, van 19:00 tot 20:00 uur, klaar bij MIMIK om met inwoners in gesprek te gaan. Het inloopuurtje is er voor mensen die een verschil willen maken door actief mee te denken met de lokale politiek en hen van input te voorzien. “We pakken onderwerpen die actueel zijn voor inwoners constructief op, waarbij we in gesprek gaan met de direct betrokkenen. Vervolgens zoeken we met de fractie naar een passende oplossing” vertelt raadslid Hennie Eltink.

Vervolgafspraak

Naast het gesprek tijdens de inloop plannen de lokale politici desgewenst ook nog een persoonlijke vervolgafspraak in met een ieder die daar behoefte aan heeft. “Samen met de inwoners uit stad en buitengebied willen we de voortschrijdende samenleving op actuele wijze vorm blijven geven” aldus Bert Roetert. “Iedereen is op 4 maart om 19:00 uur van harte welkom om ons bij café ‘DAAR’ in MIMIK van input te komen voorzien”, zo sluit hij af.

Kortom, hopelijk tot de 4e maart in Theater MIMIK!