Politiek inloopuurtje bij dorpshuis ‘Ons Centrum’

Treed in gesprek met lokale politici

In de tour door de gehele gemeente Deventer strijkt Gemeentebelang Deventer op 8 april a.s. neer in Okkenbroek; een hechte dorpse gemeenschap binnen de gemeente Deventer. Ook in het buitengebied willen de lokale politici graag benaderbaar zijn en met elkaar in gesprek blijven. De gemeente werkt in dienst van haar inwoners en daarom horen de politici ook graag van hen welke lokale uitdagingen en vraagstukken er allemaal op de overheidsagenda zouden moeten staan.

Spreiding en verbinding

Door elke keer een andere wijk, dorp of buurtschap in de gemeente te bezoeken en hier de traditiegetrouwe ‘inloopuurtjes’ te organiseren, blijft de grootste partij van onze gemeente in nauw contact met de lokale gemeenschap. Weliswaar iedere keer ergens anders, maar iedereen is welkom. Onder het genot van een kop koffie of thee horen de lokale politici graag wat er leeft en speelt in de gemeente en vormen zij zo een verbindende factor tussen inwoners en uitvoerende lokale overheden. 

Maak het verschil

Het inloopuurtje is er voor mensen die een verschil willen maken door actief mee te denken met de lokale politiek en hen van input te voorzien. En op maandag 8 april 2024 zitten diverse fractieleden van Gemeentebelang Deventer, van 19:00 tot 20:00 uur, klaar in het café van ‘Ons Centrum’ om met inwoners in gesprek te gaan. Het is leuk om betrokken te zijn met activiteiten in de kerk en het dorp, het organiseren van activiteiten voor jongeren, maar ook ouderen. Ik ben vaak in het dorp te vinden en ga met plezier naar de sport op woensdagavond!  vertelt raadsopvolger Jolanda als inwoner van Okkenbroek. 

Vervolgafspraak

Naast het gesprek tijdens de inloop plannen de lokale politici desgewenst ook nog een persoonlijke vervolgafspraak in met eenieder die daar behoefte aan heeft. “Ik wil gelijke kansen voor alle leeftijden, mensen verbinden en bouwen aan een sterke samenleving in Deventer én haar omliggende dorpen”, vult raadslid Eline te Boekhorst aan. “Iedereen is op 8 april om 19:00 uur van harte welkom om ons in het café van dorpshuis ‘Ons Centrum’ in Okkenbroek van input te komen voorzien”, zo sluit collega Jolanda af.

Kortom, hopelijk tot de 8e april in ‘Ons Centrum’!