Politiek inloopuurtje in de uiterwaarden

Een gesprek met lokale politici op een wel heel bijzondere locatie in Diepenveen 

In het meest Noordelijke deel van onze gemeente ligt in de Diepenveenseuiterwaarden Natuurderij Keizersrande. Deze maand de locatie voor het zogeheten ‘inloopuurtje’ Ook in het buitengebied wil Gemeentebelang als lokale politieke partij graag bereikbaar zijn om met elkaar in gesprek te blijven. Een ieder uit onze gemeente is deze avond welkom om input te geven . Met deze persoonlijke gesprekken wil de grootste partij van de gemeente de politiek benaderbaar maken en houden. Op 24 juni aanstaande vindt dat inloopuurtje plaats bij ‘Boer ‘n Buffel’ Natuurderij Keizersrande in Diepenveen.

Gespreksonderwerpen

Naast actuele onderwerpen als (wind)energie en de ontwikkelingen binnen de cultuursector, horen de politici ook graag welke andere lokale uitdagingen en vraagstukken er verder nog op de overheidsagenda zouden moeten staan. Door elke keer weer een andere wijk, dorp of buurtschap te bezoeken, is die input vanuit de inwoners zeer divers. Onder het genot van een kop koffie of thee horen de lokale politici graag wat er leeft en speelt in de gemeente.
Zo zorgen ze voor verbinding tussen inwoners en lokale overheden.

Actief meedenken

Het inloopuurtje is er voor mensen die een verschil willen maken door actief mee te denken met de lokale politiek. En die kans is er dus weer op maandag 24 juni 2024. Dan zitten diverse fractieleden van Gemeentebelang Deventer, van 19:00 tot 20:00 uur, klaar op de boerderij van Keizersrande, om met inwoners in gesprek te gaan. “Verbondenheid tussen buitengebied en binnenstad biedt enorm veelzijdige kansen voor wat betreft leefbaarheid, lokale economie en toerisme” vertelt Bert Roetert, als raadslid Ă©n met zijn roots in Diepenveen. “Activiteiten in wat voor vorm ook zorgen voor verbinding en samenhang in de wijken en dorpen, waarbij het begrip ‘Noaberschap’ een heel belangrijke kernwaarde is ”, vult raadslid en fractievoorzitter Erik Smeenk uit Diepenveen aan.

Vervolgafspraak

Naast het gesprek tijdens de inloop, plannen de lokale politici desgewenst ook graag nog een persoonlijke vervolgafspraak in met een ieder die daar behoefte aan heeft. “Iedereen is op 24 juni om 19:00 uur van harte welkom om ons in Diepenveen van agendapunten uit de samenleving te komen voorzien”, aldus Erik en Bert.

Kortom, we zien jullie graag op 24 juni bij ’Boer ’n Buffel’, Keizersrande in Diepenveen.

Keizersrande
IJsseldijk 35
7431 RE Diepenveen

Tot de 24e juni bij ‘Boer ‘n Buffel’ Keizersrande